top of page
Search

Zaključek marca v ŽENSKI DRUŽBI

Dr. Shamini Jain, Eileen McKusick in Daisy Lee


Celoten mesec marec je bil obarvan z žensko energijo, danes pa ga zaključujemo še s povabilom na tri brezplačne delavnice svetovno znanih mentoric: Srce, zvok, gibanje - Dr. Shamini Jain, Eileen McKusick in Daisy Lee. Vabljeni, da izberete kar vas pokliče.


1. Dr. Shamini Jain

»Že od otroštva sem navdušena nad zdravljenjem in človeškim potencialom. Rodila sem se v vzhodnoindijskem gospodinjstvu in se že zgodaj naučila duhovnih naukov in praks džainizma. Ko sem odraščala, sem skušala zdravljenje razumeti skozi prizmo znanosti. V okviru dodiplomskega, podiplomskega in podoktorskega študija na univerzi Columbia, UC San Diego in UCLA sem opravila raziskave iz nevrofiziologije in psihoneuroimunologije na področju meditacije, zdravljenja in drugih integrativnih medicinskih praks. Moje sanje so videti, kako človeštvo uresničuje svoj celoten potencial zdravljenja, tako da lahko vsi živimo zdravo, izpolnjeno in mirno življenje. Da bi dosegli tako visoko vizijo, bodo potrebne velike spremembe, tudi znotraj zdravstvenega in znanstvenega sistema, pa tudi znotraj nas samih. Čas je, da si povrnemo lastno moč in sposobnost zdravljenja

Na delavnici:

- Odkrijte 4 ravni zavesti v srcu 🧡, da aktivirate globoko zdravljenje

- Raziščite moč zdravljenja z energetskimi meditacijami in mantrami

- Odkrite kako lahko nadgradite vašo zdravilno moč z odpiranjem srca

- Odkrijte, zakaj je povezovanje s srcem bistvenega pomena za zdravljenje in preobrazbo

Se počutite navdihnjeno, da vklopite proces samozdravljenja in osvobodite svoje življenje? Potem je nujno razumeti, da prehod med vašimi duhovnimi hrepenenji in vašim fizičnim, vsakdanjim življenjem leži v vašem srcu ... In povezovanje s srcem je bistvenega pomena za zdravljenje in preobrazbo.


V sredo, 7. aprila, bo dr. Shamini Jain, psihologinja, znanstvenica in socialna podjetnica, predstavila, kako lahko globoko ozdravite svoje telo, svoje biopolje in svoje življenje ...

Prijavite se lahko TUKAJ in se registrirate za odkrivanje 4 ravni zavesti svojega srca, da ozdravite in osvobodite svoje življenje ter nadgradite svojo transformativno moč.

Želim se PRIJAVITI 🧡


Za vse LIVE delavnice velja: Če se registrirate in zamudite delavnico, boste takoj, ko bo na voljo, prejeli posnetek za prenos.


2. MOČ zvoka IN Eileen McKusick

Pionirka na področju raziskovanja človeškega biopolja ter moči zdravilnega, terapevtskega zvoka. Raziskovalka, avtorica, izumiteljica, vzgojiteljica in praktikantka, od leta 1987 raziskuje zdravje, natančneje, kako zvok vpliva na naše zdravje.


Nedvomno ste že slišali, da je vaš odnos z drugimi lahko tako dober kot odnos s samim seboj. In energijsko gledano, če ne boste sprejemali, častili in se imeli radi - telesa, uma in duha - bodo to pokazale vaše vibracije. Vaše biopolje, elektromagnetno energijsko polje, ki teče skozi vas in okoli vas, zastane in se ne uskladi. To vam lahko prepreči, da bi pritegnili tisto, kar si želite in zaslužite. V sredo, 31. marca, bo pionirka zvočne terapije Eileen McKusick pokazala, kako vam lahko zdravljenje z zvokom pomaga, da "preoblikujete" svoj sistem, da se lahko odprete ljubezni do sebe in ​​osvobodite vaš resnični jaz.

PRIJAVITE SE LAHKO TUKAJ in odkrijete zvok ljubezni do sebe 🔔

Med 60-minutno mini delavnico, ki si jo boste sami omogočili, se boste:

- Naučili kako iskati zdravo novo perspektivo, ki vam odpira vrata do samospoštovanja in ljubezni do sebe

- Odkrili, kako vam lahko zdravljenje z zvokom pomaga, da se prebijete skozi energijski hrup, ki vlada v vašem biopolju in se preusmerite v skladno, uravnoteženo, osvobajajočo obliko samoizražanja

- Ozavestili, kako se energija žrtve manifestira v vašem telesu in kako spreminjanje vaše energetske poravnave od znotraj in s tem spreminja vaše dojemanje vaše situacije.

To je ZAME, PRIJAVIM se tukaj. 🔔💛


3. AKTUALNO ZA ČAS, KI NAS SPET »ČAKA« Daisy Lee

je mednarodna učiteljica Qigonga in klinična praktikantka, ki jo je potrdilo Nacionalno združenje Qigong. ... Po svetu poučuje in organizira delavnice ter izvaja šolanje za učitelje Qigonga.

Dandanes mnogi od nas čutimo vse, od strahu in jeze do frustracije in izgorelosti. Kaj pa, če bi lahko izzive, ki smo jih preživeli, spremenili v nekaj pozitivnega? Medtem, ko se življenje ustavi in ​​reorganizira, imamo edinstveno priložnost, da pogledamo čez štiri stene, med katerimi smo bili in to izkoristimo kot čas prenove.

Ko povabite in poosebite novo energijo, vas ta napolni na celični ravni in lahko vpliva na vaš pristop k vaši prihodnosti.

Na tem 60-minutnem brezplačnem dogodku boste spoznali

- Kako je gibanje osnova za doseganje samozavedanja

- Kako priti do miru s tem, kar je

- Sposobnost razširiti odpuščanje tistim, ki so vam storili krivico in vas prizadeli, vključno s samim sabo

- Kako gibanje deluje kot zdravilo za ponovno rojstvo nove energije v vas

- Raziskovanje namere, ki jo želimo doseči skozi Qigong gibanje


Daisy vam bo pomagala vključiti prakse, ki vas bodo postavile v zavesten prostor - kjer boste sprostili napetost, da boste lahko bolj svobodni v gibanju, hkrati pa boste poglobili razumevanje, kaj vaše telo zahteva in vam sporoča.


Brezplačno lahko sodelujete TUKAJ


Daisy Lee vam bo pokazala, kako se odpraviti na pot samoodkrivanja, da se življenju približate z občutkom veselja in trdnosti, ki vam bo pomagalo ne le preživeti ta nori čas, ampak tudi uspeti.

Tukaj se lahko registrirate za čigong namenjen obnovi, opolnomočenju in radosti.Ne glede na to kateri program si boste ogledali -

Lahko začnete ŽE DANES videti, kako lahko izzive in stisko spremenimo v priložnosti.💛


bottom of page