top of page
Search

Usmerimo svojo dragoceno energijo v pravo smer!

Uvodni trening je za nami. Verjamem, da je trening v vas sprožil marsikaj.


Morda je bil ravno predvčerajšnji, tretji trening za koga malce šokanten. Na kratko nam je dr. Joe odgovoril na vprašanje »kako« resnično kreirati drugačno življenje. Proces meditacije je orodje, je metoda, ki jo prakticira dr. Joe in tisoče in tisoče njegovih učencev po celem svetu. Ponovimo: Če naše življenje vodi stres, so naši možgani in telesa ves čas v stanju napetosti in negativne vznemirjenosti. Posledično je naš fokus usmerjen navzven. Prežimo na okolico, razmišljamo o času, opazujemo zunanji svet, želimo navidezno kontrolirati situacije. Pri nas uporabljamo nedolžen izraz »sem pod stresom«. Vsa naša pozornost in energija je usmerjena v zunanje motnje materialnega sveta, mi pa se ne moremo povezati s svojim notranjim svetom ali pristopiti k spremembam v življenju.

Namen procesa meditacije je, da izklopimo vpliv zunanjega okolja na naše možgane in usmerimo pozornost ter energijo v svojo notranjost, pri tem pa privlačimo resnične in trajne spremembe v našem življenju. Ko zapremo oči in mirujemo, takrat ne vidimo, ne okušamo, ne vonjamo. Manj čutnih informacij pride v naše možgane, kar nam omogoči, da se bolj fokusiramo na naš notranji svet misli in občutkov in manj na fizično, zunanjo realnost. Nismo več samo materialno telo, temveč začutimo energijo. Posledično se začnejo dogajati fizične in biološke spremembe v naših možganih. Ne razmišljamo več o telesu, času in okolju, definira nas naše notranje okolje misli in občutkov. V četrtek poglavju nam dr. Joe še bolj podrobno predstavi »kvantno, edinstveno polje«, ki je okoli nas in moč sedanjega trenutka. Kako se odmakniti od »resničnosti«, opustiti materialni svet in se prepustite novemu načinu razmišljanja. Ključno: Če svojo pozornost in energijo usmerimo vase, lahko reprogramiramo svoje razmišljanje in se približamo življenju, o katerem od nekdaj sanjamo.

‼Za vse tiste, ki se vam vsebina zdi abstraktna naj dodam, da Dr. Joe na svojih delavnicah ves čas znanstveno beleži vse te spremembe, tako, da tu ne govorimo o imaginarni čarovniji, rezultati so ves čas merljivi, tudi zdravniški izvidi in bančni izpiski to potrjujejo. Na Youtube kanalu lahko sami poslušate ogromno pričevanj ljudi, ki so te tehnike v svojih življenjih uporabljali in se ozdravili fizičnega trpljenja, bolezni ali dosegli finančni uspeh IN TO samo z močjo svojih misli, jasnih namenov in višjih/pozitivnih čustev!


TAKO ZDAJ smo na vrsti, da prevzamemo dirigentsko palico v svoje roke! Toliko let so nam nalagali zastarele programe, učili in vzgajali so nas v vlogi žrtve in nas prepričevali, da smo nemočni. Verodostojno lahko o tem pišem tudi pri WolFloWu, ker sem okusila tudi sama moč zastrašujočih medicinskih diagnoz - prognoz. Tako, da razumem in vem kako je imeti v vsaki celici zapisano besedo »ni rešitve«, nemoč in strah.

A znanost gre naprej, moč spletne komunikacije širi nova spoznanja in nove dokaze hitreje kot kdaj koli prej. In ljudje zdaj vemo, da se marsikaj da, kar nam je bilo prej neznano. Glede na to, da berete napisano je tudi za vas pravi čas, da reprogramirate svoje misli in si ustvarite življenje, ki ga želite.


AKCIJA: Kaj lahko TUDI VI storite že danes?

- Dr. Joe knjige, danes so že prevedene v slovenski jezik in večinoma dostopne v knjižnicah. Saj veste »V znanju je moč!«

- Krajše video vsebine, intervjuje in izseke LIVE predavanj najdete na internetnih kanalih

- Odločite se lahko za nakup 7-tedenskega nadaljevalnega treninga z Joe Dispenzo

- Poskusite lahko z nakupom njegovih meditacij. Pri avdio besedilih čutim prednost v tem, da je v glasu ujeta tudi njegova energija, kar vam bo verjetno omogočilo še lažje razumevanje celotne vsebine. Za lepše jutro smo za vas našli tole: 💛- Pri WolFloWu smo pred leti kupili 90 – dnevni spletni program, ki je bil predpogoj, da se lahko udeležim njegove LIVE delavnice, ki jih organizira po celem svetu. Ja, na delavnico ne moreš priti bos, temveč opremljen z znanjem. Beseda »delavnica« mi nekako zveni skopo, glede na to, da traja 7 dni, vsak dan od 6h zjutraj (2 × celo od 4h zjutraj) do 20h, z minimalnimi pavzami. Intenzivno, bogato, čustveno, osvobajajoče, navdihujoče! Predavanja, osebne izpovedi, veliko meditacije (stoje, sede, v hoji), spoznavanje orodja kalejdoskop, moč in efekt »mind movie« orodja, izzivi in skupinsko zdravljenje. Namen tako intenzivnega treninga po njegovih besedah je v tem, da izklopimo zunanje okolje, da se popolnoma fokusiramo na nova spoznanja in začutimo kaj vse zmorejo naša telesa, naše misli. Zelo velik poudarek pa Joe Dispenza namenja tudi »vrnitvi nazaj v staro okolje«. V ta namen ima ustvarjeno zaprto FB skupino kjer mesečno nudi brezplačne LIVE predavanja, kjer se organizirajo skupinske meditacije, kjer podobno misleči ljudje objavljajo močna, pozitivna sporočila, kjer potekajo zdravljenja na daljavo. Skratka ustvari skupnost, kjer je glavno vodilo ljubezen in spoštovanje. Če je kdo začutil, da ga kliče dr. Joe LIVE dogodek si lahko več preberete TUKAJ.


In zato dragi bralci, pri WolFloWu ne bomo dovolili, da bodo metode Joe Dispenze le muha eno dnevnica. Želimo razumeti in aplicirati v naš vsakdan orodja, ki nas dvignejo na frekvence ljubezni, (samo)spoštovanja, sobivanja, obilja in radosti. Nismo zato tukaj da smo večno ujeti v bolnem telesu, v negativnih mislih, da smo konstantno brez denarja, da silimo z glavami skozi zid in trpimo.

Tako kot pravi dr. Joe Dispenza, ni dovolj, da razumemo, potrebno je vedeti kako. Ne zavrzite teh nekaj novih spoznanj, temveč jih oplemenitite in prakticirajte dnevno. Z odličnimi tehnikami dr. Joeja lahko tudi VI doživite močne in pozitivne spremembe v svojem življenju!
Glede na vaše srčne, pozitivne in hvaležne odzive smo pri WolFloW dobili potrditev, da smo na pravi poti in bomo še naprej z vami delili podobne vsebine, kajti to so vsebine za nove generacije, ki si želijo spremembe. Kmalu za vas pripravimo še več dobrih vsebin. 💛😊


 

bottom of page