top of page
Search

Uživamo v delavnici s Petro Brzović

Današnja 2. brezplačna delavnica s Petro Brzović je definitivno izredno motivacijska.


Kot smo vam pri WolFloWu že omenili se s Petro učimo in raziskujemo svoje potenciale, že nekaj časa. V današnji delavnici boste ponovno začutili potencial, ki ga nosite v sebi, ki ga nosi v sebi vsak od nas!

Toplo priporočam ogled videa, a če ne utegnete, preletite spodnji tekst in nadaljujte z opazovanjem sebe v situacijah s katerimi se dnevno srečujete, pa vas ravno ne podpirajo.


Kako sprejemamo določene stresne situacije?

Petra nas najprej spomni na naša prepričanja, na podlagi katerih sprejemamo in doživljamo naša življenja.

Večino prepričanj dobimo v otroštvu do nekje 7. leta starosti, ko smo kot spužva, ki samo absorbira vse kar se dogaja okoli nas. To so prepričanja naših staršev ali skrbnikov iz preprostega razloga, ker jih imamo radi in smo odvisni od njih. Tako prevzemamo določeno prepričanje, kot da je naše. Kasneje naša prepričanja oblikujejo situacije, ko nas je bilo strah, sram pa tudi obratno, ko smo bili ponosni, radostni, …

Vse to se zasidra v našo podzavest, v naša telesa in na podlagi teh prepričanj gledamo na svet.


V nadaljevanju Petra ponovno izpostavi naše hitenje skozi vsakdan, ko smo obdani s kopico informacij, tako mnogi izmed nas hodimo skozi življenje nezavedno. Naučili smo se delovati iz glave.

1. korak za spremembo je, da se začnemo zavedati svojih občutkov, torej da se opazujemo. Mnogi gremo skozi življenje in vemo da nekaj ne štima a nimamo pojma kaj. Poznate ta občutek? Ko se nam ponavljajo situacije, stvari vedno znova in znova mi pa jih pravzaprav ne želimo več doživljati? Petra pri tem preprosto razloži, da ni kriva situacija (npr. partner, družinski član, šef, prijatelj, …). Temveč nosimo v sebi prepričanje za to »situacijo«, ki nato enostavno energetsko privlači dogodke, kjer jo znova in znova podoživljamo. Te situacije so priložnost, da skozi različne tehnike pozdravimo, spremenimo prepričanje, ki je v nas in s tem privlačimo drugačne situacije v katerih se počutimo dobro, vredno in ljubljeno.

Petra skozi delavnico omenja tudi travmo in spodbudno dodaja (glede na njeno izkušnjo in izkušnje njenih klientov), da tudi najtežje travme, ko spremenimo percepcijo na travmo, lahko zaživimo življenje na popolnoma nov način in pretvorimo vse skupaj v svojo modrost. Poudarja, da travma ni nujno definicija za nekaj katastrofalnega. Lahko je karkoli in je zelo individualna stvar. Popolnoma prav je, kako se počutimo, ne glede na to kaj meni o tej situaciji neka druga oseba. Nima pa smisla ostati v vlogi žrtve in razmišljati, da smo ubogi in nemočni.


Skozi proces zdravljenja spoštujmo sami sebi, spoštujmo svoje občutke in se ne vrednotimo oziroma primerjajmo z drugimi.


Petra tudi izpostavi, da niso le ženske tiste, ki doživljajo stresne situacije, temveč tudi moški.

In še spodbudna misel za konec. To da poslušamo to delavnico pomeni da smo že zakorakali v proces opazovanja in spreminjanja ter samo nadaljujmo, kajti vsak si zasluži ljubezen, radost, zdravo telo in izpopolnjeno dušo. Vse kar želimo postati je že v nas.

Jutri pa nas s Petro čakajo energetski centri 💚

💨 Še vedno se lahko prijavite na brezplačno delavnico TUKAJ 🔆
bottom of page