top of page
Search

TUKAJ JE - Joe Dispenza

4 dnevni NAVDIHUJOČ, BREZPLAČNI online trening z Dr. Joe Dispenza

Malokdo še ni slišal za enega najslavnejših govorcev na svetu, ki brezpogojno širi znanje o tem, kako spremeniti življenje s preprostimi metodami, ki se jih lahko naučimo VSI!

Dr. Joe Dispenza je svoje življenje posvetil preučevanju starodavnih metod in ustvaril znanstveno dokazano metodo, ki se uporablja za ustvarjanje življenja, ki si ga želimo. Verjame in glede na naše izkušnje z Joe Dispenzo, tudi v WolFloWu VERJAMEMO, da ima vsak človek vse moči za ustvarjanje zdravega, uspešnega in srečnega življenja. Samo najti moramo pravo znanje, ki nam omogoča moč, da premagamo lastne omejitve in postanemo gospodarji svojega življenja. In ravno to znanje »KAKO« iz teorije preidemo v prakso je spodbudilo dr. Joe Dispenzo, da preko delavnic, online treningov in video vsebin razširi znanje in nam preda metode, ki dokazano delujejo. Lahko gre za bolezensko neravnovesje, ki ga trenutno doživljate, lahko si želite spremembe na delovnem mestu, spremembo v odnosih, ali pa mistično izkušnjo, princip »kako« je popolnoma enak.


Spomnim se leta 2018, ko je »nekaj« prav želelo, da spoznam dela Joe Dispenze in ko je Vesolje odločeno, da je nekaj dobro zate, verjemite, te podpre na vseh možnih koncih. Tako sem začela najprej z njegovo knjigo, nato pa odšla na 7-dnevni umik v Bonn, kjer sem doživela izkušnjo, ki me je za vedno spremenila.

Ni spremenila samo mojega pogleda na definicijo »neozdravljivo« iz strani uradne medicine, od takrat se spreminjajo tudi odnosi, še bolj izven naučenih okvirjev gre vzgoja najinega sina, začela je rasti WolFloW spletna stran, kjer ustvarjamo in sodelujemo z navdihujočimi ljudmi s katerimi ozaveščamo in širimo vsebine, ki opogumljajo.

Pa to ni samo moja zgodba! Ogromno pričevanj na spletnih kanalih preprostih ljudi, vseh starosti, pripoveduje navdihujoče spremembe, ki so jih doživeli s pomočjo metod, ki jih uči Joe Dispenza. Ravno danes (in zato še toliko bolj vem, da vam je ta članek namenjen!) je v naš WolFloW nabiralnik prišlo sporočilo naše bralke še z eno navdihujočo zgodbo prijateljice, ki je uspela z njegovimi metodami nazaj najti zdravo, močno, samozavestno telo.


Osebna izkušnja, toliko navdihujočih zgodb, podprto z znanstvenimi dokazi in preproste, a revolucionarne metode, ki se jih lahko nauči vsak! To vam lahko prinese poznavanje dela dr. Joe Dispenze.


Ker pri WolFloWu verjamemo, da lahko tudi VI spremenite svoje življenje, s hvaležnostjo z vami delimo uvodni brezplačni trening dr. Joe Dispenze.


NAREDITE TO ZASE!Spodaj pa še nekaj RESNIČNIH ZGODB, preprostih ljudi, ki so sledili metodam dr. Joe Dispenze in spremenili svoja življenja.


Depresija, odvisnost od alkohola, zdravil, ...

Denar

Odnosi


PRIJAVA NA BREZPLAČNI ONLINE TRENINGbottom of page