top of page
Search

"Skozi Sebe do Sebe" brezplačna on line delavnica

Tokrat z žensko energijo s Petro Brzović


Po velikem zanimanju za Joe Dispenzo in spoznavanjem čigong tehnike z Lee Holdnom nas kmalu razveseli nova delavnica, tokrat v ženski energiji.


S Petro Brzović se bomo potopili v 4 dnevno, brezplačno delavnico »Skozi Sebe do Sebe«.

Petro spremljamo pri WolFloWu že dlje čase preko enega od njenih On Line programov, zato vam lahko namignemo, da nas čaka strokovna, celostna, a hkrati zelo srčna delavnica, ki bo resnično vpogled v celostno obravnavo človeka ter obogatena z nauki učiteljev iz vsega sveta, tudi Joe Dispenze.


Poleg tega, da je Petra terapevtka, vodi delavnice in seminarje po vsem svetu ter v mednarodnih šolah poučuje druge terapevte. Strastno sledi raziskavam na področju duha in telesa, kvantne fizike, epigenetike, nevroznanosti in duše. Zavzema se za pomoč strankam, ki so doživele travme in trpijo zaradi strahov, fobij in tesnobe. Zahvaljujoč izjemnim tehnikam, ki nam pomagajo ozavestiti modrost telesa, pa Petra pomaga tudi ljudem, ki trpijo za kroničnimi ali akutnimi boleznimi, da bi dobila odgovore na vprašanje, zakaj je sploh nastala bolezen. Celosten princip je osnova Petrinega dela kar boste lahko opazili tudi na tokratni delavnici.


Njen celostni pristop se izraža skozi izobraževanja in dolgoletne, bogate izkušnje, ki jih smiselno vpeljuje v svoje delo. Petra je tako certificirana terapevtka metode plodnega telesa, aromaterapevtka, učiteljica joge in doula. V sodelovanju s hrvaškim hematološkim in onkološkim društvom je sodelovala pri izobraževanju zdravstvenega osebja z namenom uvajanja klinične aromaterapije v hrvaške bolnišnice. Je tudi soustanoviteljica in sovoditeljica usposabljanja za učitelje prenatalne joge v šoli joge Gaia, ki jo je potrdilo Yoga Alliance.

V sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki s področja ginekologije, prehrane, akupunkture, psihologije in celostnega zdravljenja vodi podporni program za pare, ki želijo zanositi, zlasti za tiste, ki se spopadajo z neplodnostjo. Nadaljnje delo, torej poporodno obdobje, pa danes izvajajo njeni učenci, certificirani učitelji prenatalne in postnatalne joge.

Lahko bi še pisali o njenih izjemnih individualnih in skupinskih terapijah ter delavnice, ki jih izvaja po spletu in po svetu, kjer strankam pomagajo prepoznati moč zdravljenja na najgloblji ravni in uvesti spremembe, ki jih želijo narediti, da bi živele srečno, zdravo in svobodno življenje, a verjetno bo najboljše , če se prijavite TUKAJ na njeno brezplačno delavnico in si sami podarite čudovito »darilo«🎁 .
Holističen, celostni pristop nam pripravlja zlitje različnih zdravilnih tehnik, zaradi česar so edinstvene, intuitivne in osvobajajoče. Zato vabljeni v teh pomladnih dneh, da raziščimo več o vedno pomembnejši temi povezave med našim umom in telesom in se naučite, kako pristopiti k sebi kot celotnemu bitju v družbi Petre Brzović. Brezplačni on line trening se začne 22.marca 2021, 4 dni zapored, 1 lekcija/ dan + bonus material, s katerim boste še lažje izkoristili svoje neverjetne potenciale.


P.S. On - line trening bo v hrvaškem jeziku. Če potrebujete dodatne informacije okoli treninga pa nam pišite na spela@wolflow.info.


 

bottom of page