top of page
Search

Ogrevanje pred treningom z Joe Dispenzo

Preprosta vaja , ki nam lahko odpre nova vrata!


V teh časih, ko je omejeno druženje in rutina naša stalnica, se nam lahko zgodi, da so naši dnevi brez jasne smeri, kam želimo iti. To vas ne uvršča med »posebneže«, kajti navsezadnje smo VSI ljudje preživeli že obdobje, ko smo menili, da nimamo jasne usmeritve.

Ampak, ker pri WolFloWu vedno spoznavamo rešitve, smo naleteli na zelo preprosto vajo, ki vam bo pomagala določiti svojo življenjsko smer. Potrebujete si le nameniti nekaj minut, pisalo in papir. Vse kar potrebujete sedaj storiti je, da zapišete, kako izgleda vaše sanjsko življenje čez 1 leto, 5 let, 10 let. Časovno se sami odločite kaj trenutno potrebujete, kajti nekomu se zdi 10 let čisto preveč dolgo obdobje in ima občutek, da tukaj in zdaj potrebuje spremembe. Popolnoma v redu, namen vaje je, da sami sebe usmerimo tja kamor želimo in nam bo sprožalo dobre občutke. Natančno pa premislite o vsaki podrobnosti. Ali živite v isti državi? Kakšno službo imate? Se vam zdi, da imate veliko prostega časa, da ga preživite z družino? Kateri avto vozite? V kakšni hiši živite? Kako preživljate čas? S katerim športom se ukvarjate? Kako se prehranjujete?

Na primer: Če se v svojem sanjskem življenju vidite z lastnim podjetjem, potem morda ne bi bilo dobro, če bi za vedno ostali v službi, ki vam ne omogoča samostojne poti. A ne pozabite, da bi bilo smotrno ohraniti nek vir dohodka, ki bo ustvaril dovolj, da boste lahko poskrbeli zase in za svojo družino. Tako si postavite vprašanje – kako naj to storim in si zapišite korake, ki jih morate narediti, da pridete tja, kjer ste se videli. Pri WolFloWu dodajamo še zapis občutkov, čustev, ki jih čutite ob svojih ciljih, saj menimo da je manifestacija tako še lažje realizirana. In nekaj, po našem mnenju izredno pomembnega, pa sploh ne pomislimo - Zavedanje z vsako celico našega telesa, da ste vredni in si zaslužite slediti svoji viziji.


Dobra stran te vaje je, da takoj, ko si začnemo postavljati ta vprašanja, bodo naši možgani začeli delovati. Začeli bomo iskati najboljšo pot do končnega cilja. Ko imamo cilj v mislih, si lažje postavimo korake, morda časovnico in to nam bo dalo jasnost. Naš fokus bomo usmerili v tisto, kar si želimo ustvariti, skreirati. In to je ključno, kajti tja kamor usmerimo fokus, našo pozornost, tisto se širi. Nič več neoprijemljivega tavanja, nič več frustracij. Pozornost na možnosti. Kajti MI smo kreatorji svojega življenja, le dovolimo si slediti naši viziji. Z vajo boste še lažje vedeli, kam želite iti, in korake, ki jih boste potrebovali sprejeti, da pridete tja. To vam bo dala jasna smer.


Uživajte v manifestiranju vašega čudovitega življenja!


NE POZABITE: 13.2.2021 pa začnemo z OnLine treningom z Joe Dispenzo, kjer nas čaka še več orodij za kreiranje!👍😀💛

bottom of page