top of page
Search

»Odklenite svoj nadčloveški potencial z zdravilnim Qigong orodjem!

»Če bi lahko sprostili svojo notranjo moč za izvajanje neverjetnih podvigov, kot je upogibanje jekla ali gledanje z rentgenskim vidom, bi to storili?«


Na tokratnem brezplačnem spletnem dogodku bomo odkrivali:

- Kakšen je naš človeški potencial

- Kako energija aktivira naše naravne sposobnosti zdravljenja

- Tehnike, ki stojijo za nekaterimi izjemnimi človeškimi dosežki

- Kako nas izkoriščanje našega največjega potenciala poveže z našim življenjskim namenom

- Praktični del bo vključeval vadbo, ki zajema Qigong in energetsko meditacijo - in nam omogoča, da se počutimo močne in z namenom.

Qigong, dihanje in meditacija vam lahko dajo orodja, kako izkoristiti svojo mentalno sposobnost in odklenemo močne energije, da nam pokažejo, česa smo sposobni - tako individualno kot kolektivno (da bomo lahko živeli z več miru in sočutja ter povečali svoje čustveno, duhovno in fizično počutje).


Torej dovolimo si odkriti svoj nadčloveški potencial z zdravilnim Qigong orodjem in spoznajmo prakse uma in telesa, da povečamo pretok energije, vitalnost in notranjo moč. Ker smo pri WolFloWu že pisali o moči meditacije z Joe Dispenzo in ker dnevno izvajamo dihalne vaje po metodi Wim Hofa verjamemo, da bomo tudi s pomočjo Lee Holdna dobili novo orodje s katerim lahko sprostimo svoje 'nadčloveške' sposobnosti, ki vključujejo Qigong, dihanje in meditacije. Odkrijmo kako ljudje po svetu z globokim samozavedanjem izkoristijo svoje nadnaravne moči. Lee Holden je namreč potoval po vsem svetu, da bi našel ljudi, ki so obvladali te skrivnostne prakse za doseganje "nadčloveških" sposobnosti. Učil se je kako osvoboditi svoj um in uporabiti svoje notranje moči, da presežemo koncept "sebe" in dosežemo čudežne podvige.


Holden je v več kot 25 letih svojo kariero posvetil pomoči drugim, da se naučijo močnih načel Qigonga, ki ga lahko uporablja vsak, ne glede na starost ali telesno kondicijo. Za vse, ki ste se kdaj koli srečali s Qigongom pa veste, da je to več kot gibanje. Lee Holden ga celo opiše kot premikajoče se tehnike meditacije - ne le za izboljšanje telesne pripravljenosti, temveč tudi za pomoč pri okrevanju po poškodbah in boleznih, za doseganje globljega občutka umirjenosti in za lajšanje napetosti in stresa. Preko svojih delavnic, predavanj in on line video posnetkov je pomagal že več deset tisočim ljudem do ozdravitve se, uči kako upočasniti procese staranja, in kako Qigong vpliva na splošno dobro počutje in sproži pretok zastale energije v telesu. Svoje znanje še naprej dopolnjuje pri mojstrih Qigonga na Tajskem, v Indoneziji, Moskvi, na Japonskem in na Kitajskem ter se zavzema, da bi starodavne taoistične nauke prenesel v zahodno kulturo.


Tako kot mnogi inštruktorji, se je tudi Lee Holden prilagodil razmeram, ki vladajo po svetu, hkrati pa vemo, da nima vsak dostopa do učitelja Qihonga v svoji bližini. Zato so delavnice v živo, kot bo to soboto 27.2.2021, še toliko bolj dragocene. Več njegovih posnetkov pa bomo za vas našli tudi tekom leta, tako, da boste res lahko dodobra začutili moč samozdravljenja, ki jo nosite v sebi.


Da boste lažje pričakali sobotno BREZPLAČNO ON-LINE delavnico »Odklenite svoj nadčloveški potencial z zdravilnim Qigong orodjem! - Vaje za um in telo za povečanje pretoka energije, vitalnosti in notranje moči.« vabljeni na spodnje video vsebine, ki smo jih pred kratkim tudi pri WolFloWu izkoristili za odpravo bolečin v vratu. Saj veste, predstavimo vam tisto kar najprej preizkusimo sami in če deluje, delimo 💚.


Zdaj je čas, da razmislite, česa ste sposobni. Kajti, če izkoristite svoj polni, resnični potencial, se lahko skozi svet premikate z osredotočenostjo, namenom in strastjo ter si utirate pot za globalni premik v čustvenem, duhovnem in fizičnem počutju človeštva.


BREZPLAČNO SE LAHKO PRIJAVITE TUKAJ.


Delavnica bo v angleškem jeziku, a glede na to, da bo predstavljeno orodje gibanja Qigong in dihalne vaje, boste tudi tisti s slabšim razumevanjem angleškega jezika vizualno prejeli koristne informacije, ki jih lahko takoj začnete prakticirati v vsakdanjem življenju. Seveda ima »V ŽIVO« delavnica še večji energetski efekt ampak brez skrbi tudi, če se prijavite in jo zamudite, boste takoj, ko bo na voljo, prejeli posnetek.


💥 PRIJAVLJAM SE NA BREZPLAČNO DELAVNICO 💥


 


bottom of page