top of page
Search

Odklenite svoj nadčloveški potencial

#LeeHolden, #čigong, #brezplačnadelavnica


Lee Holden nas je v izredno zanimivem, eno urnem intervju popeljal skozi osnove čigonga. Še vedno si lahko celoten intervju pogledate – TUKAJ.


Če pa vam bolj kot video vsebine v angleškem jeziku ustreza pisni zapis pa smo za vas pripravili povzetek. Ker vam praktičnega dela delavnice ne moremo opisati tako nazorno kot je Lee demonstrira v danem intervjuju smo za vas našli kar video iz omenjenega intervjuja 😉Kratke vaje, ki jih lahko izvajamo vsak dan, z namero, da skozi telo sprostimo »či« - našo notranjo življenjsko energijo. Skozi vaje smo se fokusirali na dihanje, povezavo uma in srca, na element vode, umirili dih (5 vdihov skozi nos + 5 izdihov skozi nos) in zelo hitro začutili sprostitev energije po celem telesu. Vabljeni, da poskusite tudi vi!🧡


Že v družbi Joe Dispenze smo se srečali z besedo manifestacija in moč misli. Tudi Lee Holden je izpostavil raziskavo, ki je bila narejena na to temo. V poskusu sta sodelovali dve skupini. Ena skupina je dejansko vadila klavir vsak dan, točno določeno zaporedje not, druga skupina je samo v mislih vizualizirala igranje teh istih not. Rezultat? Ena in druga skupina sta razvili in okrepili enake prstne mišice.Drugi primer, ki ga je navedel Holden je iz njegove osebne prakse. Bivši pilot je dobil diagnozo raka in zdravniki so mu napovedali le še 4 mesecev življenja. Ko je ležal v bolnišnici je zasledil video predstavitev Lee Holdna. Odločil se je, da poskusi. Seveda v tistem obdobju ni bil sposoben vstati iz postelje, kaj šele izvajati vaje. Zato je začel z vizualizacijo. V mislih je premikal telo in gibal – V MISLIH! Počasi je lahko vstal za kratek čas in vaje izvajal stoje … Danes v njegovem telesu ni več diagnoze raka, gospod pa po celem svetu uči mojstrovino čigong vaj in filozofijo te starodavne vede. Wau!💚


Pri WolFloWu pogosto omenjamo tudi moč diha, ki ga sicer spoznavamo preko Wim Hof metode. Tudi Lee Holden omeni ljudstvo, ki izvaja obred, ko se pri – 20 stopinjah, gol človek zavije v mokro odejo in skozi proces dihanja ohranja telesno temperaturo, ki mu omogoči preživetje tega obreda.


Še dvomite v naš človeški potencial? Lee Holden zagotovo ne! 😉


Naj ne izpustim še enega opomnika, ki ga z nami deli Holden. Moč kolektivne energije in meditacije. Čeprav smo naučeni, da smo le kapljica v morju, torej bolj ko ne nepomembni, pa nas v WolFloW predstavljeni govorci en za drugim seznanjajo z novim pogledom na našo individualno veličino. Ko sami pri sebi nekaj spremenimo, se nova frekvenca razširi skozi energetsko polje, kjer ni omejitve prostora ter časa. Kolektivno lahko spremenimo svet a že danes začnimo pri sebi. Ne bodite presenečeni kako velik vpliv imate pri tem na spreminjanje sveta.

Če vas je zamikalo, da bi poslušali celoten intervju se prijavite TUKAJ.


Če bi radi začutili "Flow" pa uživajte v čigong vaji, ki jo najdete TUKAJ.


 

bottom of page