top of page
Search

HLADNA PRHA, izziv

Namen izziva: "Orodje, ki bo izzvalo spremembe!"


Kako se lotimo izziva (za začetnike)?

Hladen tuš lahko izvajate zjutraj, zvečer ali sredi dneva. Midva ga najpogosteje realizirava kar zgodaj zjutraj. Pred prho lahko naredite dihalne vaje, ni pa nujno. Za pomoč okoli dihanja naj vam bo spodnji video.


Najpomembnejše - vaše misli! Stopite pod tuš z mislijo, da se ne potrebujete nikomur dokazovati. V sebi nosite moč! Čeprav vam je morda ob misli na hladno vodo neprijetno, razmišljajte kaj vse dobrega boste s hladno prho naredili za vaš imunski sistem in za vašo samozavest! Adrenalin, stres odklop in občutek zmage, ko zaključite s prho so le takojšni rezultati, ki jih boste občutili. Kaj se v globinah vašega telesa dogaja pa boste spoznavali s časom.


Akcija! Začnite pri stopalih in se počasi premikajte navzgor. Sebastiane Kneippe predlaga, da greste najprej po levi nogi proti rokam, nato desna stran. Sami boste našli VAM najbolj prijetno pot. Sama imam največji izziv pri rokah oz. še bolj na dlaneh, spet drugi opazijo, da so jim ravno noge najtežje. Opazujte se, pod prho pa mirno dihajte (dolg vdih in dolg celoten izdih). Kot sem že v članku omenila si sama ponavljam pod prho meni ljube afirmacije,

Za začetek bo popolnoma dovolj, če se prhate 30 sekund, potem pa počasi stopnjujte, vsakih 5 dni, dodajte 30 sekund.

Predno se podate na izziv vam toplo priporočam, da si preberete članek Nekoč Sebastiane Kneippe, danes Iceman - Wim Hof.


Sedaj pa si lahko skopirate še spodnjo tabelco kjer boste ponosno obkljukali vsak dan, ko vam bo uspelo narediti nekaj zdravega za vaše telo. In ste pripravljeni.💙


Motivirajmo en drugega! Pišite nam kako vam gre. Objavite komentarje, pomisleke in nore občutke.


Vesela bova soustvarjanja z vami!


Z ljubeznijo, Špela in Tomaž


30 dnevni IZZIV opomnik
.pdf
Download PDF • 27KB

bottom of page