top of page
Search

Naravna alternativa kavi, ki dejansko deluje!

Med delom, še posebej za računalnikom, dobro dene skodelica kavnega napitka. Dela je veliko, čas hitro teče, vmes vse skupaj nadgradimo še s kosilom, ki naše energijo preusmeri v prebavljanje hrane in jutranji kavi se pridruži dopoldanska kavica, pa kavica po kosilu. Popoldne, ko zaključujemo delovni dan, pa še kavica za popoldansko energijo. Kako dolgoročni vnos večje količine kave vpliva na naš organizem smo verjetno v različnih stopnjah nervoze, nihanja razpoloženja, nenadnega upada energije in morebitnih glavobolih že kdaj opazili na svojem telesu.

V spletni trgovini Vegolandia smo zato raziskovali in iskali učinkovit, okusen napitek, ki nam omogoča maksimalno umsko in fizično produktivnost. Našli smo večkrat nagrajene naravne, rastlinske »Creamer-je« svetovno znanega deskarja na valovih Lairda Hamiltona. Neustrašni športnik, fitnes guru in strokovnjak za prehrano, ki se pri svojih 58.letih lahko pohvali z zavidljivim, prožnim in zdravim telesom je ustanovitelj podjetja za alternativno energijo - Laird Superfood. Z večkrat nagrajeno linijo rastlinske smetane Superfood Creamers so osredotočeni na to, da potrošnikom zagotovijo najmočnejši in najbolj trajni naravni vir energije, ki je danes na voljo na trgu.


Vsak Laird SuperFood Creamer je bogat z MCTji – nasičenimi srednje verižnimi trigliceridi (C6, C8, C10 in C12). To so nasičene maščobne kisline, ki v hipu postanejo vir energije za možgane ali pa se v jetrih spremenijo v ketone. Za vir energije tako naše telo uporablja maščobo namesto sladkorjev, hkrati pa se ob porabi maščob ne dvigne krvni sladkor in inzulin ostaja v mirovanju. Tako naše SuperFood Creamers še posebej obožujejo ljudje, ki želijo izgubiti kilograme, tisti, ki jim primanjkuje delovne energije, aktivni navdušenci in ljudje, ki prisegajo na rastlinsko prehrano, brez dodanih barvil in arom.


»Boljša Hrana – Boljši Ti«

Hrana mora biti pridobljena iz povsem naravnih virov, dobra za nas in dobra za planet. Zato Laird Superfood rastlinska smetana v prahu vsebujejo samo PRAVE, popolnoma naravne, polnovredne sestavine, kot so kokosovo mleko v prahu, kokosovo olje, organski kokosov sladkor, funkcionalne gobe in začimbe. Dane sestavine pa so pridobljene na najbolj trajnosten možni način. Vizija podjetja Laird Superfood je preprosto narediti visokokakovostno, rastlinsko hrano priročno in dostopno za vedno bolj ozaveščeno družbo - in to delo jemljejo zelo resno in predano.

Naj vas izraz smetana (Creamers) ne omeji na okus in podobo smetane, ki jo zmiksamo z mešalnikom, da dobimo gosto strukturo s katero nato krasimo sadno kupo in sladice. Za razliko od tekočih smetan, ki zahtevajo hlajenje, so kreme v prahu priljubljene zaradi enostavne uporabe in vsestranskosti. Laird Superfood Creamer je mogoče dodati v kave, čaje, smoothie, juhe, sladice, omake in resnično kamor vam seže ustvarjalna kuharska domišljija. Lahko pa jih pijete POPOLNOMA SAMOSTOJNO zmešane v vročem rastlinskem mleku ali vodi.


Tako kot v podjetju Laird Superood tudi v Vegolania spletni trgovini verjamemo, da je mati narava naredila popolne sestavine, take kot so nam všeč! Zato ni potrebno dodajati umetnih barvil, arom in ostalih nepotrebnih dodatkov. V danem super živilu Laird Creamer tako ohranjamo popolnoma naravne, polnovredne rastlinskih sestavin. Izdelek je VEGANSKI, brez mlečnih sestavin, brez glutena, brez stevije, brez soje, keto prijaznen in brez GSO.

In še neverjetno okusen!😍


Zdaj so Laird Superfood produkti na voljo tudi v Sloveniji v spletni trgovini Vegolandia. Tako, nas ne bo več mučila spomladanska utrujenost, niti nihanje energije. Ena vrečka smetane v prahu pa vam bo zadostovala za približno 114 okusnih napitkov.


Čas za nakupovanje - TUKAJ 😉

bottom of page