top of page
Search

Magic and The Power of the Seed (Magija in moč semena) Grandmother Flordemayo


Kaj pomeni »Grandmother oz. babica«?

Babica Flordemayo je ena od trinajstih modrih babic, ki nam predstavljajo svoja znanja, nauke in zgodbe, kako izboljšati življenje na našem planetu. Rodila se je v visokogorju Srednje Amerike, natančneje v Nikaragvi. Kot svetovna popotnica govori in širi modrost o številnih temah, od zdravljenja z zelišči do projekta »The Seed Temple«, ki se nahaja v Novi Mehiki.


Babica Flordemayo nam z nalezljivo mirnostjo pripoveduje kako je skozi mistično vizijo videla sebe, kako sedi na gugalnem stolu in izdeluje snope v katere polaga semena. Danes poglobljeno raziskuje modrost semen. Kot skrbnica semen moli za njihovo dobro počutje in preživetje. Tudi nam je skozi Kids Summit demonstrirala kako preprosto vzame košček blaga (lahko je tudi material, ki je še bolj prijazen do narave, npr. papir) in vanj shrani semena. Snopi semen spomnijo starše, da so semena tudi otroci, ki potrebujejo, da nekdo poskrbi za njih.


O moči meditacije smo že pisali in tudi babica Flordemayo jo toplo priporoča tudi za otroke. Naše misli so razpršene, se vrtijo. Z meditacijo utišamo naše razpršene misli, potem lahko komuniciramo in izrazimo kar smo čutili in kaj smo doživeli. Čas za meditacijo pa je po besedah babice Flordemayo kadarkoli, saj ves čas izgubljamo stik z osredotočenostjo.


💚 V času epidemije nam svetuje, da s pomočjo vizualizacije stisnemo k sebi nam ljubo osebo, našega otroka.

Za vse, ki vas zanima moč staroselskih kultur, vam je na voljo knjiga: Babice svetujejo svetu - Starešinke ponujajo svoje videnje rešitve našega planeta


Knjiga je v slovenskem jeziku.


Več staroselskih plemen pozna prerokbo, da »Ko bodo spregovorile babice z vseh štirih strani neba, bo napočila zora nove dobe.« Oktobra 2004 se je na posvečeni irokeški zemlji zbralo 13 domorodskih babic z vsega sveta in s seboj prineslo izvirne starodavne nauke svojih plemen, … (Vir:www.primus.si/babice-svetujejo-svetu)


Želimo vam prijetno, mistično raziskovanje

www.grandmotherflordemayo.com in www.followthegoldenpath.org


bottom of page