top of page
Search

Joe Dispenza Vas zanima »Kako s svojim umom ustvariti svet, ki si ga želite?«


To jesen je z nami Dr. Joe Dispenza, avtor svetovnih uspešnic, raziskovalec in učitelje, ki navdihuje tisoče ljudi po vsem svetu! Delavnica, ki prihaja k nam ravno ob pravem času (tako kot Vesolje vedno poskrbi )😉 – v času, ko smo ujeti v negotovosti.

💥Čas, ko imamo občutek, da nam zunanji svet postavlja pravila in omejitve. 💥Čas, ko smo razdvojeni – znotraj in zunaj nas.
Kako gledate in delujete v svojem življenju? Kot žrtev ali kot ustvarjalec svojega življenja?

Spoznajte nevroznanost v povezovanju s človeškimi potenciali. Pred vami je: "Formula" z dr. Joejem Dispenzom – vodnik po korakih, ki vam bo pomagal spremeniti svoj notranji jaz in ponovno ustvarite lepši svet okoli sebe. Raziščite najnovejša spoznanja, tehnike in meditacije, ki jih je razvil dr. Joe Dispenza na podlagi svojih dolgoletnih raziskav in delavnic po vsem svetu.


Nočete živeti v vlogi žrtve naslednjih nekaj let, če se lahko počutite bolje takoj. Stopite v vlogo soustvarjalca in kreatorja svojega življenja.


Pridobite dostop do tega brezplačnega programa zdaj!


"Formula" z dr. Joejem Dispenzom ne izbira koliko ste stari, s čim se ukvarjate, kakšno je vaše zdravstveno stanje, koliko ste »mladi«, … Primerna je za Vas! Podarite si to čudovito jesensko darilo. Kajti, kot smo že pisali na WolFloW straneh – ko enkrat spoznate delo dr. Joe Dispenze vaše življenje ni več enako kot prej.


Še najboljše - Uvodni spletni trening "Formula" poteka na spletu, torej si ga lahko mirno ogledate od doma ali kjer koli že ste. Vsak dan, 5 dni od 4. oktobra 2021 boste v vaš poštni nabiralnik prejemali brezplačno video povezavo. Spletni trening je v angleškem in HRVAŠKEM jeziku!

Podarite si tečaj TUKAJbottom of page