top of page
Search

Idejnik za praznične nakupeČas za spremembe!


Bližajo se klasični praznični nakupi. Vsako leto si rečemo, da bomo zmerno zapravljali, da bomo nakupovali le koristne malenkosti in podobno. A praznični duh radosti in dobrosrčnosti nas popelje v nakupe. Trgovine so mamljivo okrašene, poskrbijo tudi za glasbeno spremljavo, pakete nam še brezplačno dekorirajo, hkrati pa srečamo kopico znancev s katerimi zavijemo na topel napitek. To je del nas, tako smo navajeni od malih nog pa tudi iz filmov poznamo pravljične prizore nakupovalnih središč. Vse to je krasno za trgovske ponudnike.


A v WolFloWu se sprašujemo – koliko teh ponudnikov ponuja LOKALNE PROIZVODE, LOKALNE SESTAVINE, LOKALNE ARTIKLE ali pa da vsaj delajo domače roke?

V Sloveniji imamo namreč poleg izredno nadarjenih športnikov tudi kopico izredno unikatnih, inovativnih, uporabnih artiklov, ki jih ustvarijo naši sosedje, prijatelji, znanci... Kadar nam narava ponagaja smo v Sloveniji že pokazali, da znamo stopiti skupaj in pomagati en drugemu. Letošnje leto je za gospodarstvo izziv. Na tej točki, se ne bomo poglabljali v politične odločitve, v to kaj je prav. Energijo in vašo pozornost bi rada usmerila v tisto, kar lahko naredimo.


Zato vas vabim, da sprejmete enega od WolFloW decembrskih izzivov in letos nakupujete iz domačega naslonjača lokalne proizvode. Ne glede na to ali nam bo zdravstvena situacija v državi dovolila obiske velikih nakupovalnih centrov ali ne, je morda ravno letos čas za SPREMEMBO. Spremembo s katero bomo ovrgli stare navade. Če si postavimo za trenutek ogledalo, vemo, da za Slovence velja, da nismo najbolj navdušeni, če ima naš sosed »več« kot mi. Ta mit se je kar zakoreninil in naj bo letošnji praznični duh obarvan v spremembo tega mita. Odprimo srca in brez »foušarije« zadihajmo v skupnosti.


Torej skuhajte si svoje domače kuhano vino, toplo kavico ali čaj in se podajte v shopping po spletu, kjer vam lokalni ustvarjalci ponujamo vse od nakita, ur, copat, lesenih in keramičnih gospodinjskih pripomočkov, domačih čajev, marmelad, potice, otroških odejic, kapic in igrač. Tudi knjiga je čudovito darilo in v Sloveniji imamo kopico dobrih piscev tako otroške kot odrasle literature. Izbire je ogromno in verjemite mi, da boste izstopali, če boste podarili nekaj kar je narejeno z ljubeznijo in srcem, sploh v teh časih, ko hrepenimo po bližini in toplini.


Za vse vas pa še del decembrskega izziva – bodite glas spremembe in postavite pod praznično smrekico vsaj 3 slovenska darila. To ne bo težko, samo dovolite si poskusiti.


  1. Če se lotite on line shoppinga ZDAJ imate več kot dovolj časa za dostavo.

  2. Večina spletnih ponudnikov omogoča brezplačno dostavo, če naročite nad določenim zneskom.

  3. Ko smo že pri plačilu dostave, tudi bencin do nakupovalnih centrov in nazaj nekaj stane.

  4. Privarčevali boste na času, kar pa ni zanemarljivo glede na to, da vsi ves čas stokamo, da nimamo časa.

  5. Če bodo razmere podobne kot prejšnja leta in bo šel čudežno virus na praznični oddih, se boste z on line shoppingom izognili gneči, prometnim zastojem, iskanju parkirnega mesta,…

  6. Čas, ki ga privarčujete pa boste lahko namenili SEBI, SVOJIM BLIŽNJIM, morda se boste lotili nečesa kar še niste nikoli poskusili, ustvarjali, se prelevili v pekovske mojstre ali pa se enostavno DRUŽILI v okoliščinah, ki nam bodo dovoljene.

Dragi bralci Vsebin za novo generacijo, za generacijo, ki je pripravljena na SPREMEMBE, uživajte v prazničnih nakupih, v zavijanju daril in tisti pravi bistveni toplini, ki jo nosi Veseli december – v ljubezni!


Da pa bo start za nakupe lažji smo pripravili WolFloW IDEJNIK in povabili peščico slovenskih samostojnih ustvarjalcev, da se predstavijo s svojim izdelkom.


WolFloW IDEJNIK


Didaktične zaznavke za najmlajše

"Novorojenčki na začetku zaznavajo svet le črno-belo. Izdelala sem 4 različne zloženke, kjer v enostavnih oblikah in stvareh prikažem zaznavanje otrokovega sveta. Zloženke so primerne tudi za darilo novorojenčku, kateremu lahko dodamo unikatno voščilnico." - Umetniško ustvarjanje - Dambija


Darilni bon za on line vadbo joge

s Katarino Leben

Ob prihajajočih praznikih lahko svojim najdražjim podarite spodbudo, da si vzamejo nekaj časa le zase - z nakupom darilnega bona, ki vključuje:

mesec neomejenega obiskovanja YOGI{NI} on-line JOGE

praznično oblikovan darilni bon z imenom obdarovanca 💌 info@migi-yogi.si


Macrame vozlički so starodavna umetnost, ki se ponovno prebuja tudi na naših tleh. V spletnem butiku čarobnih vozličkov lahko naročite različne, ročno narejene obeske za ključe, skrivnostne sovice, knjižna kazala, personalizirane obeske v družbi astrologije, stenski dekor in še mnogo več.
ZA VAŠ ZDRAV OBROK

DARILO TRADICIJE ZA SODOBEN NAČIN ŽIVLJENJA

3 ekskluzivne domače popolnoma naravne Granole z okusom treh naših tradicionalnih sladic, ki so pakirane v  zero waste lončke TO GO /za varno brezstično prehranjevanje, vedno sveže in takoj pripravljene za zaužitje zdravega obroka - doma, v službi, ali na poti v naravi.

Paket vsebuje 3 različne granole - 3 naše tradicionalne sladice 

POTICA TO GO  lonček 80g

GIBANICA TO GO lonček 80g

vegi JABOLČNI ŠTRUDELJ TO GO lonček 60g

- 100% popolnoma naravne

- 100% brez dodanega sladkorja

- 100% brez transmaščob

- 100% vedno sveže in takoj pripravljene za zaužitje

z Omega3

Primerne za vegetarjance

Jabolčni štrudelj pa je 100% vegi - primeren za vegane

Narejene z ljubeznijo v Sloveniji

Rok uporabe: najmanj do konca 12.2021

Naročite jih lahko na: +386 41 416 573 ali po mail-u :naturaeludus@gmail.com


Ekodomek je spletna trgovina z izdelki za dom, ki se trudi iskati trajnostne, zelene, vendar elegantne in estetske rešitve za dom in gospodinjstvo. Pri tem se trudimo sodelovati s slovenskimi proizvajalci in oblikovalci. 

Izberite praznično darilo po vašem okusu v spletni ekodomek trgovini.


Natalna Luna ali Lunino znamenje je naš odsev in del naše osebnosti, ki jo projiciramo v svet. Znamenje natalne Lune je nespremenljivo in predstavlja naš notranji čustveni svet. Vas zanima kaj to pomeni? Ko je vaša progresirana Luna v Ovnu, prevladuje optimističen odnos do življenja, zagnanost in borbenost, zato je to idealna energija za karierne in druge napredke. 

Pomembno je, da razumemo čustveno klimo  posameznega obdobja, saj je od tega odvisno kakšne ljudi bomo v tem času pritegnili, s kakšnimi odločitvami se bomo spoprijemali in kakšni bodo čustveni odzivi na dogajanja v naših življenjih. 

Teranov liker JAZBEC. 

Krasna 0.35L Kratek opis:

Volumen: 0,35 l Sorta vina: 100 % Teran Letnik vina: 2020 Barva: rubinasto rdeča Alkoholna stopnja: 13,8 % Vinorodni okoliš: Ponikve na Krasu Pridelava vina: po stari klasični metodi

Nakup in dostava: Pokličite prosim

031 633 009

ali nam pišite teranov.liker@gmail.com


Personalizirani predpražniki

Ročno tiskani, napise pa si lahko izberete po vaši želji.

Opis: predpražnik iz kokosovih vlaken 60cm x 40cm, višina 1,5 cm. Spodnja stran 100% pvc.

Šalčke po vašem okusu.

Vedno uporabno, praktično darilo, ki bo razveselilo ljubitelje toplih razvad, ki v teh zimskih mesecih še posebej pogrejejo telo.

Kava, kuhano vino, čaj, izberite svoj najljubši napitek v vaši personalizirani šalčki.

Šalčka je lahko tudi praktično POSLOVNO DARILO.

MojaŠalčka
Da bodo prazniki čarobni za vse poskrbijo v varstvu "Najboljši prijatelj".

"Psi bivajo skupaj z nami v naših prostorih ter imajo čista in udobna ležišča za spanje in počitek. Na voljo imajo velik ograjen vrt, kjer se lahko igrajo in družijo z drugimi psi, poleg tega pa so deležni rednih sprehodov v naravi blizu našega doma. Zanje z veseljem skrbimo nekaj ur ali več dni."


Kužki so pri nas dobrodošli tudi v času novoletnih praznikov in najdaljše noči v letu.Še eno zelo unikatno, toplo darilce vam izdelajo v Uniiiqus.

"Izdelujemo unikatne lesene figurice UniiiqUs iz osebnih fotografij. Torej oseba pošlje svojo fotografijo ali fotografije svoje družine, mi pa iz fotografij narišemo ilustracije, jih z različnimi tehnikami prenesemo na les in izrežemo v figurice. UniiiqUs so plod slovenskega znanja, narejene v Sloveniji in iz slovenskega lesa. Vsaka je unikat, kot je tudi človek, ki ga predstavlja.

Trenutno so ilustracije v treh različnih slogih, tako da lahko ljudje izberejo slog, ki jim je najbolj blizu. Vsak slog nosi tudi dodatno sporočilo – tako en poudarja, da je treba živeti v trenutku, drugi slavi pogum v vseh nas, tretji pa genija, tisto iskrico, ki gori v vsakem od nas."

bottom of page