top of page
Search

HealSummit 2

Največja spletna konferenca na temo zdravljenja!


Pred nami je največji spletni kongres na temo zdravljenja. A naj vas beseda »zdravljenje« ne omeji samo na naše fizično počutje, temveč si dovolite zagrabiti novo priložnost narediti prave stvari zase in za druge. Če želimo ustvariti bolj zdrav svet in spremembe sprejeti na zdrav način, je naša prioriteta, da se naučimo drugače razmišljati o sebi in drugih ... kajti spremembe se začnejo pri nas samih.


21 predavateljev, 7 dni in več kot 23 ur vsebine nas bo spodbudilo k razmišljanju o svoji osebni notranji zdravilni sposobnosti, ki jo imamo VSI v sebi, le (morda) je zakrita s strahom in nemočjo. A brez skrbi pri WolFloW ravno zato iščemo, raziskujemo in spoznavamo nove vsebine za generacije, ki so pripravljene na spremembe. In glede na to, da berete ta članek – ste pripravljeni na spremembe! In še ena dobra novica, za vse tiste, ki vam angleški jezik ni domač, HealSummit2 bo v celoti opremljen s hrvaškimi podnapisi. Ja ni slovenski jezik, ampak saj smo Slovenci tako razgledani, da nam tudi hrvaščina ne povzroča prevelikih zagat ;)


Kot vam je že znano, pri WolFloW vedno najprej preizkusimo sami, šele nato delimo izkušnje dalje. HealSummit1 sva z možem spremljala že lansko leto. Vpogled v »drugačno« razmišljanje, opustitev vloge žrtve, spoznanje, da imamo ljudje dejansko veliko več moči v sebi kot nas učijo v šoli ali nam zapovedujejo na delovnem mestu je tako osvobajajoča, da jo je težko opisati z besedami temveč se jo lahko le začuti. Ko si dovolimo odpreti ena vrata, zajadramo v »flow« in potem se začne dogajati … tako kot se je nama začel dogajati WolFloW in lahko sedaj s hvaležnostjo deliva z vsemi vami naprej to sporočilo in ustvarjalno sodelujeva pri projektih, ki prispevajo k zdravljenju sveta..


Med kongresom bomo pokukali za simptomi bolezni in ustvarili osnovo za novo zavest na področju zdravljenja! Kajti ni naš namen, da se v življenju ves čas le borimo s simptomi, čas je, da odkrijemo koren težave in ustvarjamo rešitve.


Teme, ki nas čakajo v sedmih interaktivnih dneh:


Čudežno zdravljenje

- Kako stresni hormoni vplivajo na naše energijsko polje

- Zakaj čustva lahko vplivajo na do 75% vašega zdravljenja


Kronične bolezni

- Trije razlogi za strah in depresijo

- "Čudna dieta", ki je Chrisu najbolj pomagala

- Zdravi svojo energijo

- Enostaven način za takojšnje ustvarjanje miru in varnosti

- Dvominutna dihalna vaja, ki jo lahko izvajate doma

- Zdravi svoje strahove

- Vsakodnevna navada za prenehanje stresa

- Trije deli igranja na žrtev in kako se je znebiti

- Ozdravite svoje srce

- Psihološki proces, ki temelji na zdravljenju

- Zdravi svoj um

- Superhrana, ki hrani vaše možgane in kako se zaščititi pred toksini

- Kako naravno razviti hormone za zmanjšanje stresa v telesu

- Trije glavni razlogi, da zbolite

- Koraki za povečanje koncentracije med meditacijo


Čaka nas 21 predavateljev (Joe Dispenza, Anthony Williams, Gregg Braden, Lynne McTaggart, Veronique Desaulniers, Bruce Lipton, Alberto Villoldo, Lisa Rankin, Dawson Church... in mnogi drugi), 7 dni, več kot 23 ur vsebine, popolnoma brezplačno.


Podarite sebi in svetu dragoceno darilo in se prijavite na HealSummit2, ker ste vredni najboljšega v življenju!

Zaključimo pa z močnim sporočilo in kratkim video Anthonyja Williama: "Tvoje telo vedno deluje zate in želi, da ozdraviš."
Prijavite se zdaj popolnoma brezplačno in si zagotovite mesto na spletnem dogodku leta!bottom of page