top of page
Search

BREZPLAČNI kongres »Zavestni otrok«

KONČNO JE TU! Brezplačni spletni dogodek, ki ga nujno potrebujemo - BREZPLAČNI kongres »Zavestni otrok« od 12. – 16. aprila 2021


Si tudi VI želite vzgajati zavestna, pozorna in družbeno ozaveščena človeška bitja?

Kot starš, skrbnik, teta, stric, babica, dedek, katero koli vlogo živimo trenutno v otrokovem svetu se v času svetovnih sprememb soočamo z izzivom, o katerem se nismo učili v šoli. Zato vam z ogromno mero hvaležnosti, radosti in veselja najavljamo praktičen in izkustven kongres »Zavestni otrok«, ki nam bo postregel z orodji, kako lahko pomagamo našim otrokom razviti pogum, sočutje in kako se soočiti in uspeti v današnjem okolju, ki ga zaznamuje nevidni sosed virus.


Si lahko zamislite, da bi bili vsi otroci opremljeni z intelektualnimi, čustvenimi in duhovnimi orodji, ki jih potrebujejo za izpolnitev svojih življenjskih poti?

In najlepše, kaj če bi bili kot starš opremljeni z vpogledom, spretnostmi in osredotočenostjo, da bi jim pomagali doseči ta orodja?


Zdaj je čas, da to vizijo uresničimo.


Na tem 5-dnevnem druženju bomo spoznali:

- Preverjene nasvete in spretnosti, s katerimi boste otroku pomagali gojiti pogum, sočutje in odpornost

- Zabavne dejavnosti za otroke, ki koristijo celotni vaši družini

- Kako čarobnost mita lahko pomaga vašemu otroku, da razume svet

- Kako izkoristiti moč rituala

- Družini prijazne glasbene seanse umetnikov po vsem svetu

- Otroško jogo, ki jo lahko izvajate doma

- Preproste tehnike za pomoč otrokom (in staršem) pri upravljanju in usmerjanju njihove energije

- Vsakodnevni navdih in priložnosti za določitev jasnih namenov

- In veliko več…

Spoznali boste 30 svetovno znanih govornikov, med njimi tudi babico Flordemayo, Mono Delfino, Puma Fredy Quispe Singona, Jocelyn Gordon, The Brothers Koren, Adriano Ayales, Sandro Ingerman, Ibu Robin Lim, in mnoge druge … Ki nam bodo skozi orodja in tehnike joge, gibanja, ustvarjalnosti, glasbe, plesa, osebnega izražanja, čuječnosti in meditacije za otroke odprli vrata za razvoj, negovanje in opolnomočenje naših otrok.


Še manjši opomnik – v tem času na spletu namenjamo pozornost našim najmlajšim oziroma osnovnošolskim otrokom, a ne pozabimo tudi na naše najstnike in celo študente. Orodja, ki jih bomo prejeli na omenjenem kongresu nam lahko pomagajo tudi pri komunikaciji z njimi, kajti nikoli ni prepozno za ustvarjanje smiselne povezave s svojimi otroki.

Ustavimo norijo in nesmisel, ki vlada okoli nas in s pomočjo koristnih nasvetov iz zaupanja vrednih virov in tradicij širom sveta, vključimo v varnem zavetju našega doma, praktične vaje in dejavnosti za otroke in za nas starše, ki nam bodo prinesle več notranjega miru in medsebojnega razumevanja.


Namenimo nekaj našega dragocenega časa za učenje, spoznavanje (NOVIH) pogledov, ki izvirajo iz starih modrosti sočutnih kultur.

Prijavite se TUKAJ na BREZPLAČNI kongres »Zavestni otrok« od 12. – 16. aprila 2021


P.S. Predavanja so v angleškem jeziku. Ker se pri WolFloW zavedamo, da so otroci naše največje bogastvo in če želimo videti spremembe v družbi, da je potrebno spremeniti naš pogled in pristop do otrok, bomo zagotovo določena predavanja povzeli v pisni obliki v slovenskem jeziku in vam jih posredovali na naši spletni strani. Cilj nam je, da so dobre vsebine dostopne vsem, ki imajo interes in željo spoznavati nove pristope ne glede na razumevanje jezika. Vam pa priporočamo, da se v vsakem primeru prijavite, saj boste tako imeli dostop do praktičnih vsebin, kjer bodo demonstrirali določene praktične tehnike, kjer razumevanje jezika ne bo igralo večje vloge.


bottom of page