top of page

Makrame ... Čarobnost unikatnih vozličkov

Obesek za ključe

Unikatni obeski, ki vam olajšajo iskanje ključev v velikih torbicah ali pa jih uporabite kot lični modni dodatek.

Makrame vozlički kot DARILO!

Unikatno poslovno darilo, darilo z osebno noto ali darilo za lepši dan. Pošljite mi povpraševanje in skupaj soustvarimo čarobnost vozličkov. 😊💛

Moč Sonca in Venere

Macrame v družbi ASTROLOGIJE Ko obesek za ključe nosi še močno sporočilo, ki ga potrebuje točno tista oseba kateri je namenjen. Radovedni? Kliknite na sliko in si dovolite čarobnost vozličkov tudi zase.

Makrame - stenski dekor

SOVICA – 🦉 Skrivnostno, spiritualno, nočno bitje v mnogih deželah povezujejo z modrostjo, pogumom, močjo, intuicijo, magijo in globoko empatijo. 💛 Če sovo podarimo kot darilo 🎁, podarjamo srečo, ljubezen, bogastvo, zdravje in pogum. S tem, ko izberemo simbol sove, odpiramo v življenju vrata za spremembo. Sovo podarite predvsem ljudem, ki imajo težave z vidom 👁 in ušesi 👂. Ker pa je sova tudi simbol ženske💃 energije skrbi za plodnost in zapeljevanje.

BARVNI ODTENKI

Barve, ki so trenutno na voljo: BELA, modra- DENIM, ROBIDNICA, ROŽNATO ZLATA, MOCHA - rjava, KOVINSKO SREBRNA, KOVINSKO ZLATA, DIVJA VRTNICA (zadaj za srebrno in zlato), GORČICA, SIVA, ŽAJBELJ, ZALIV (nekoliko svetlejši odtenek barve žajbelj)

Jaz 😉🧡

Včasih si ne znamo razložiti zakaj nas življenje "potegne" v nekaj. Takrat je najboljše, da se ne upiramo in le zaupamo. Že v zgodovini so znali praktično uporabljati moči vozlov za raznovrstne pripomočke kot so mreža za torbe in mreže za lov ter ribolov. V starem Egiptu pa najdemo »vozle za okras«, ki so krasili vaze, oblačila ljudi, popestrili domači dekor preko preprog, pregrinjal in prtov ...

PRAZNIČNA PONUDBA _OBESEK ZA KLJUČE_3 ko

Čarobnost tudi zate

Macrame izdelki so lahko prikupno darilo 

ZATE

ali za katerokoli tebi ljubo osebo.

Če tudi ti začutiš toplino macrame vozličkov,

lahko moje izdelke naročiš na spela@wolflow.info

Holiness to the rescue (4).png
bottom of page