top of page
medical medium.png
Zdravje

Medical Medium: Secrets Behind Chronic and Mystery Illness and How to Finally Heal 

Anthony William, edini medicinski medij, je pomagal več deset tisoč ljudem, da se pozdravijo zaradi bolezni, ki so bile napačno diagnosticirane ali neučinkovito zdravljene ali jih zdravniki ne morejo rešiti. 

Raziskuje naravne rešitve za ducate bolezni, ki nas pestijo, vključno z: · Lymska bolezen · Fibromialgija · Utrujenost nadledvične žleze · Sindrom kronične utrujenosti · Hormonska neravnovesja · Hashimotova bolezen · Multipla skleroza · Depresija · Nevrološke razmere · Kronično vnetje · Avtoimunska bolezen · Neravnovesja krvnega sladkorja · Kolitis in druge prebavne motnje ...

wim hof 2.png
Zdravje

Cilj projekta je pokazati, da sposobnost nadzora telesne temperature ni genetska okvara Wim Hofa, temveč sposobnost, ki jo lahko sprejme vsak. Že več generacij so nas učili, da se bojimo mraza: "Obleči jakno, drugače se boš prehladil!". Morda ste Wima Hofa videli na televiziji, kako bosen po snegu teče ali plava v ledenih vodah. Med izvajanjem teh neverjetnih podvigov je Wim ves čas ostal popolnoma topel in udoben! Wim je utelešenje tega, kar se lahko zgodi, če nekdo z mrazom trenira telo. Kot vsako novo orodje morate tudi vi razumeti njegovo delovanje, preden ga lahko učinkovito uporabite

mind to matter.png
Zdravje

Mind to Matter: The Astonishing Science of How Your Brain Creates Material Reality

Vsako ustvarjanje se začne kot misel. Ko imamo namen, se v naših možganih začne zapletena veriga dogodkov. Dawson Church pojasnjuje znanost, ki prikazuje, kako naš um ustvarja snov. Različni nameni ustvarjajo različna polja in različne materialne kreacije. ... Znanost podprta z resničnimi zgodbami. 

wim hof 3.png
Zdravje

Spoznajte človeka, ki na novo definira nemogoče! Plezal je po najvišjih in najhladnejših gorah, oblečen le v kratke hlače. Predvsem pa nam je pokazal, da ti podvigi niso nadčloveški - ampak da ima vsak od nas sposobnost, da je bolj zdrav, močnejši in srečnejši, kot smo si kdajkoli predstavljali.

wim hof.jpg
Zdravje

The Wim Hof Method: Activate Your Full Human Potential

Wim Hof o njegovi močni metodi za uresničitev našega fizičnega in duhovnega potenciala.

bottom of page